حاج صادق آهنگران از مداحان به نام سرزمين ايران اسلامي است. او بعد از پيروزي انقلاب اسلامي به استخدام سپاه پاسداران درآمد. با آغاز جنگ تحميلي به همراه شهيد حسين علم الهدي در بخش آموزشي عقيدتي_ پادگان شهيد علي غيوراصلي جنگهاي صدراسلام را به نيروهاي جديد آموزش ميداد.
اولين شعر حماسي را با عنوان: «اي شهيدان به خون غلتان خوزستان درود» زمانيكه با شهيد علمالهدي و عشاير خوزستان به زيارت امام (ره) آمد خواند. آهنگران در عملياتهاي بيشماري از جمله طريقالقدس و والفجر10 حضور يافت. قبل از عمليات والفجر مقدماتي نوحهي: «لحظهاي فرما درنگ اي امير قافله، اي امير قافله» را خواند.
بعد از آن شعر: «اي حسين اي غم تو همدم ما، اي تو خود شاهد اشك غم ما» را از آقاي مشفق گرفت و آن را در مسجد جزايري خواند.
با اتمام عمليات والفجر 10 نوحهي از سفر برگشتگان كو شهيدان ما، را در دوكوهه اجرا كرد. صداي دلنشين و پرشور و حماسه ساز وي در شبهاي حمله، اشك شوق حضور وصال را بر رخ رزمندگان مينشاند. شعرهاي ناب او هميشه يادآور لحظههاي ناب روزهاي عرصه ايثار و شهادت است. وي بعد از اتمام جنگ مرثيهي شهادت را خواند.
منبع:
1. روزنامه كيهان
2. باغ موزه انقلاب اسلامی ودفاع مقدس
- هیچ نظری یافت نشد
ارسال نظر به عنوان مهمان