پنج شنبه, 11 خرداد 1402
شناسه خبر:1374

مجتبی علمدار

  • انداز قلم
مداحی

هنگامي كه همراه نسيم سحري نواي روح بخش اذان صبح در يازدهم دي ماه سال 1345 در كوچه پس كوچه‌هاي شهرستان ساري طنين‌انداز شد «سيدمجتبي» چشم به جهان گشود و خانواده علمدار با تولد دومين فرزندش بار ديگر سبز پوش شد. او از همان دوران كودكي با بچه‌هاي ديگر تفاوت داشت. تحصيلات ابتدايي و راهنمايي را با موفقيت پشت سر گذاشته و با ورود به هنرستان در سال دوم ترك تحصيل نمود و در سن 17 سالگي در تاريخ 30/7/1362 به عضويت بسيج درآمد و براي گذراندن دوران آموزشي به پادگان «منجيل» رفت و پس از چندي با مسئوليت گروهان سلمان از گردان مسلم به كردستان، اهواز و هفت تپه منتقل شد. سيد مجتبي با حضور در عمليات‌هاي مختلف چندين بار مجروح شد ولي بيشتر اوقات بدون مراجعه به پزشك زخم‌هايش را درمان مي‌كرد، در عمليات والفجر 8(1) شيميايي شد. او در تاريخ 17/4/1366 ملبس به لباس سپاه شد.
سيد در طول دوران دفاع مقدس بر اثر مجروحيت‌هاي مختلف طهال و بخشي از روده خود را از دست داده و به دليل ميگرن عصبي و ميكروبي كه در گلويش وجود داشت هر سال تقريباً از اوايل تا يازدهم دي ماه به شدت بيمار مي‌شد. سيدمجتبي بعد از اتمام جنگ در واحد طرح و عمليات لشكر 25 كربلاي ساري مشغول خدمت شد و در دي ماه سال 1370 با خانم سيده فاطمه موسوي ازدواج كرد و در هشتم دي ماه سال بعد خداوند دختري به نام زهرا به او عطا نمود. سيد علاوه بر مسئوليت در واحد تربيت بدني لشكر بعنوان عضو اصلي هيأت رهروان حضرت امام (ره) هم ايفاي وظيفه مي‌كرد. او مداح اهل بيت بود، هميشه مراسم را با نام حضرت مهدي (عج) شروع مي‌كرد و در حالي‌كه به امام حسين (ع) ارادت خاصي داشت. مظلوميت آن خاندان را فرياد برمي‌آورد. بيت الزهرا مسجد جامع، امام زاده يحيي، مصلي امام خميني، هيأت عاشقان كربلا و منازل شهدا هميشه با نفس گرم حاج سيدمجتبي معطر مي‌شد و بچه‌ها نيز با صوت داووديش مداحي را مي‌آموختند.
وي از ديگران بسيار دست گيري مي‌نمود. نماز شب‌هايش هميشه برقرار بود و زيارت عاشورايش ترك نمي‌شد و ذكر يا زهرا هميشه بر لبانش بود، حاج سيدمجتبي علمدار در اوايل دي ماه سال 1375 به دليل جراحت شيميايي روانه بيمارستان شده و در قسمت ايزوله بستري گشت و بعد از يك هفته بي‌هوشي كامل هنگام اذان مغرب روز يازدهم دي ماه نماز عشق را با اذان ملكوتيان قامت بست و در محراب شهادت به اقامه ايستاد.
برخي مي‌گويند ايشان در حلبچه شيميايي شده است.

 

 

منبع:

1. مجله عاشورا

2. باغ موزه انقلاب اسلامی ودفاع مقدس

ارسال نظر به عنوان مهمان

  • هیچ نظری یافت نشد